CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Sevdiğim Diziler-->Friends




Ne güzel bir diziydin sen Friends. Bittiğinde çok üzülmüştüm. 2 sene önce izledim zaten bir bölüm 20 dakika sürüyor. Arka arkaya izleyip 10 sezonu çok kısa bir sürede bitirmiştim. O kadar bağımlılık yaptı yani. Hem gülmek, hem sıcacık dostluklar görmek istiyorsanız bu diziyi izlemelisiniz. Yazın tekrar izlemeyi düşünüyorum o kadar seviyorum yani :).


 Çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler... Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının içiçe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor.Jennifer Aniston gibi sonradan yıldızlaşacak isimleri kazandıran bir dizi olarak da unutulmazlar arasındadır.

Fragman burada. Dizinin imdb puanı ise 8.9 .






2 yorum:

blackberry dedi ki...

hiç seyretmedim. gerçi yaş grubum tutmuyor sanırım :(
ama bu önerine de kısa sürede uyup izleyeceğim :)

neyapsam? dedi ki...

Belli bir yaş grubu yok aslında herkesin izleyebileceği çok keyifli bir dizi :). 20 dakika olması da ayrı bir çekici gelmişti bana. Çerez gibi sıkılınca izle bir tane misali :).

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...