CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Sevdiğim Fimler -->Umudunu Kaybetme (The Pursuit of Happynes)



Chris Gardner maddi olarak ayakta kalmakta zorlanan ama buna rağmen son derece iyi niyetli ve çalışkan bir aile babasıdır. Karısı, artık içinde bulundukları duruma dayanamayıp evi terkedince oğlu Christopher ile yalnız kalırlar.

Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder.Oğlu ile birlikte sokakta kalmasına ve tuvaletlerden düşkünler evine kadar çeşitli mekanlarda barınmaya çalışmasına rağmen Chris, oğlunun sevgisi ile ayakta kalmaya ve var gücü ile çalışmaya devam eder. 

Büyük bir sevgi ve mücadele öyküsünün anlatıldığı Umudunu KaybetmeWill Smith ve gerçek hayatta da oğlu olan Jaden Smith’in etkileyici oyunculuklarına sahne oluyor.

Hep eski fimlerden gidiyorum farkındayım ama sevdiğim filmler deyince aklıma gelenler bunlar. Bu filmi üniversiteden bir hocam tavsiye etmişti 4 yıl önce. İyi ki merak edip izlemişim. Gerek konusu gerekse oyunculuklar mükemmel! Özellikle küçük çocuğun sahnelerinde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. Oyunculuğuna hayret etmekten fırsat bulabilirseniz tabii :). 
Umudunuzu asla kaybetmemeniz dileğiyle :).
Ayrıntılı bilgi ve fragman burada.

3 yorum:

Seda dedi ki...

Çok güzel bir filmdir. Eski deme, bazı filmler eskimez :)

neyapsam? dedi ki...

Aynen öyle bende katılıyorum :). Eskimeyen filmlerden sene olarak eski olsada :).

AslıASLI dedi ki...

Eski olmasına rağmen izlemediğim bir film. Kaldıki Will Smith'i çok severim, mutlaka izlicem..

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...