CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 Mayıs 2012 Pazar

Şaşırtan Hint Filmleri

Her zaman ön yargıyla yaklaşmışımdır hint filmlerine. Tek aklıma gelen dans edip şarkı söyleyen insanlardır çünkü. Bu ön yargımı kıran iki film izledim. Hint filmi olduğu için hiç bakmazdım ama imdb puanlarını görünce merakımı yenemedim. İyi ki de merak etmişim zira en çok beğendiğim filmler arasında yerlerini aldılar. Bu demek değil ki şarkı söylemiyor dans etmiyorlar ikiside mevcut ama rahatsız etmiyor hatta eğlendiriyor bu bölümler. 
Gelelim filmlere; 



Taare Zameen Par (Yerdeki Yıldızlar) filmde harfleri ve sayıları algılama problemi yaşayan bir çocuğun  -Ishaan- hayatı anlatılıyor. Sabır ve ilginin önemine dikkat çekilen filmde zaman zaman Ishaan' ın renkli hayal dünyasına yolculuk yapıyoruz. 165 dakika sürüyor film, gözünüz korkmasın sıkılacağınızı düşünmüyorum. Filmle ilgili detaylı bilgiye ve fragmana buradan ulaşabilirsiniz. 




İkinci filmimiz; 3 Idiots, mühendislik okulunda okuyan üç öğrenciyle ilgili. Bazı bölümlerini çocukça bulsamda filmin sonunda ki beğenimi etkilemedi. Bilgiler burada ve fragman.

7 yorum:

acemi blogger dedi ki...

Selam, Hint filmeri için insanlarda genel olarak bir ön yargı var benim gibi bir başlasalar bırakamazlar. Aamir khan filmlerini her zaman beğenmişimdir. En sevdiğimde 3 Idiots, bıkmadan izleye bilirim (3 defa izledi).

neyapsam? dedi ki...

hoşgeldiniz, yorumunuz için teşekkürler :).
katılıyorum defalarca izlenilebilecek güzellikte :).

Adsız dedi ki...

izlediğim ilk hint filmiydi 3 idiots çok güzeldi o kadar uzun ama değdi :D

neyapsam? dedi ki...

Evet bence de kesinlikle değer :)

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Yerdeki yıldızlar hakkında özel bir post hazırlamayı düşünüyorum çünkü bence çok özel ve çocuk gelişimi ver yetiştirilmesi ile ilgili harika öğütler ve dersler veren bir film. İzlerken çok ağladım ve o 165 dk ya fazlasıyla değdi. Kesinlikle zaman kaybı değil!

neyapsam? dedi ki...

Evet ders çıkarılması gereken bir film. Zevkle okuyacağım yorumlarını :)

Adsız dedi ki...

2 filmide izlemiştim, benimde çok hoşuma gittiler:)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...