CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 Mayıs 2012 Cuma

Bunları Hatırlayan Var Mı?

Yaşım çok büyük olmasada dünya o kadar çabuk değişiyor ki çocukluğumu artık "Bizim zamanımızda" diye başlayarak anlatmaya başladım annelerimiz gibi :). Mesela bizim zamanımızda öyle her evde bilgisayar yoktu, hele internet "O da ne?" . Atari oynardık biz mucizevi bir dehayla hazırlanmış aşağıda ki oyuncaklara ise tapardık :). Daha neler var aklıma gelen şimdilik bunlar gözüme çarptı devamı gelecek :).



Bir yandan dönüp bir yandan ağızlarını açıp kapatan bu balıkları tutabilmek tam bir kabiliyet işiydi :).


Bu oyunun sonunda zeki de olurdunuz aptal da yakışıklı da :). Bir oyun hem size bu kadar hakaret etsin hem de deli gibi oynama isteği versin Metin oyuncak firmasını kutlamak lazım :). 


Çek, fırlat gitsin. En uzağa fırlatan birinci :).


Bu oyuncağın bir adı vardı sanki. Hatırlayamadım şimdi. Nefesiniz tükenene kadar o top havada duracak yoksa yenilirsiniz :).

Şimdilerde çok az kalan bakkallarda bile görmüyorum bu oyuncakları. Tamamen yok oldular sanırım. Bir yerlerde rastgelmeyi umuyorum...



5 yorum:

justuntitled dedi ki...

Solo test :)) Ben hep 3 tane bırakıyodum onda:( Tecrübeliydi sanırım aa yok kurnazdı galiba o 3 tanenin sonucunda çıkan :)) Çocuksu bi tipti haha :P Ben 90 çocuğuyum, sen? :)

neyapsam? dedi ki...

Yazılardan okumaya çalıştım ama anlaşılmıyor iyi bir sonuçtur ama :).-Aptal ve gerizekalı olan hakaret içeriklilerden olmadığı kesin :)-. 88'liyim ben de kuşak olarak aynıyız kendimi bildiğimde 90'lardaydım :).

Kitap Cumhuriyetim dedi ki...

Harika.O balıklar ve solo testi az oynamadık.Tam bir nostalji olmuş.Hele o fırıldaklar yokmu uçardı.Bütün paramı verirdim onlara.Yükseğe uçardı gidip komşunun balkonunda kalırdı:)

neyapsam? dedi ki...

:):):)Hepsi çok keyifliydi gerçekten.Bulsam yine oynarım o derece :)

Unknown dedi ki...

Solo teste bende bayılırdım.O balıklı oyuncaktan geçen sene oğluma hediye gelmişti

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...