CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 Ağustos 2012 Pazartesi

Puzzle' ım Sonunda Bitti!-Streets Of Venice II, Lee James

İki hafta oldu belkide daha fazla! Fotoğrafları bile hazırdı... Ah bu ben... Bahaneleri sıralamayayım en iyisi :). Evet sonunda bitirdim, şimdi çerçeveletilmeyi bekliyor en kolay kısmı kaldı yani :).

Bitirince öncelikle puzzle yapıştırıcısını her yerine sürüyoruz. Yapıştırmanın yanında güzel bir parlaklık da veriyor. 1 gün bekletiyorum ben iyice kurusun diye.

Gazete yardımıyla arkasını çevirdikten sonra boydan boya koli bandıyla bantlıyoruz. Bunu herkes yapmıyor ama bence gerekli. Hem aralarda tam yapışmayanlar olursa onları sabitliyor. Hemde daha kalın, sağlam oluyor.

Ve bitti... Son aşama çerçeve, sonrasında kuzenimin duvarını süsleyecek :).

5 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Yaa gerçekten hayranım şu puzzleları yapıp bitirenlere..Ben de aldım bi tane resmi çok hoşuma gitmişti çıkamadım içinden duruyor bir köşede:( Halbuki çok istiyorum yapabilmeyi..

neyapsam? dedi ki...

Sabır çok önemli canım, bir de seçtiğin resimde çok fazla düz renk -zemin- veya karışık figürler varsa ilk yapış için zor olacaktır.
http://neyapsamne.blogspot.com/2012/05/puzzle-tutkusu.html
Bu yazımda biraz bahsetmiştim püf noktalarından. Umarım işine yarar :)

Tuba Şahin dedi ki...

1500 parçalik aldım bide canım ama diyorum ya sırf resmi için. Yazını daha önce de okumuştum. Zaten senin blogun özendirdi beni de denemeye. Dediğin gibi önce kenarları ayırdım da onları bile birlestiremedim. Renkler çok benziyor çünkü birbirine. Ama eninde sonunda yapıcam azmettim =)

neyapsam? dedi ki...

Zor bir resim seçmişsin o zaman canım. İnanıyorum sana yaparsın sen :). Kolay gelsin şimdiden bekliyorum bitirdim yazısını :):)

burcu dedi ki...

Cevabımı aldım canım :) Daha önce nasıl yapıştırıyorsun diye sormuştum da.
Arkasını ben de bantlayayım. İyi fikirmiş :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...