CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 Ağustos 2012 Pazar

İlk Mimlenmem! :)


Geç farketmiş olsamda sevgili koyukırmızıkd' ye beni mimlediği için teşekkür ediyorum :).  


1- Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz. Kalan 1 yılınızda ne yapardınız ?

Hastanelerde sürünmeye gerek yok. Madem öyle öncelikle okulu bırakır sevdiğimle nişan seremonisini de atlayarak Venedik’te evlenirdim :). Oradan zaten dünya turuna başlamış olurduk. Beraber gezip, yeni yerler keşfedip hiçbir şeyi kafaya takmadan doyasıya eğlenirdim :).

2- Fobileriniz , takıntılarınız var mı ? Varsa neler ?

Çoğunu yenmiş olsamda kalan birkaç takıntı var ki asla geçmeyecek gibiler. Seri çıkan seslere hiç gelemem mesela. Sürekli belirli aralıklarla damlayan musluk, aynı ses tonuyla sürekli olarak aynı şeyin söylenmesi gibi. Çin işkencesi gibi resmen sesi durdurmak için o an her şeyi yapabilirim :). Yanımda biriyle yürürken o kişi mutlaka sol tarafımda olmalı yoksa yürüyemiyorum resmen :). Daha fazla anlatmayayım en iyisi psikopat gibi hissettim böyle yazınca kendimi.

3- Bir sabah kalktınız ve dünyada hiç bir insan olmadığını öğrendiniz, ne yapardınız?

Düşünmesi bile çok kötü. Sevdiklerim olmadan ne yapayım ben dünyayı…

4- Dünyayı dolaşmak isteseniz hangi ülkeden başlardınız ? Neden ?

Küçüklüğümden beri İtalya takıntım var. Belki filmlerde, dizilerde çok büyülü gösterilmesinden gidersem hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum :). İlk oradan başlar avrupayı karış karış gezerdim –ki bir gün olacak inşallah -.

5- En son yaşadığınız küçük düşürücü , unutamadığınız olay ?

Geçen ay İzmir’deydim. Kızlarağası Hanı’ydı sanırım orası Türk Kahvesiyle meşhur olan bir yer. Orada güzelce kahvelerimizi içtik –çok güzeldi tavsiye edilir-, yanımdakiler fal baktırmak istediler, üst kata çıktık. Poşetlerimizin koltuğun arkasına koyduk. Fal faslı bitti ayrılırken ben poşetleri aldım çıktık oradan. Eve geldik poşetlere bakarken birinin içinden tarot el kitabı, bir parfüm ve simit çıktı :). Bu kimin ki şimdi derken jeton düştü… Falcı kadının poşetinide almışım o esnada :). İşin kötüsü kadın o poşetin kendine ait olduğunu söylemiş ben biraz uzakta oturuyordum o kısmı duymamışım . Bilerek aldığımı sanacak diye ilk etapta geri götürmeye bile korktuk. Ertesi gün götürdüklerinde kendisi orada değilmiş de sorun çıkacaksa da bir şey olmadı :).

6- İtiraf edin prens/prenses e dönüşür diye kaç kurbağa öptünüz ?
Bir tane :). Prenses oldum bende sayesinde :).

 7- Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey ?
Telefonum, cüzdanım ve maalesef ki sigaram…

8- Hayatınızın bir kitap/film olmasını isteseydiniz hangi kitap/film olmasını isterdiniz?

En çok bu soruyu düşündüm. Sevdiğim çok film ve kitap var ama mutlu sonla bitmiyorlar . Bu yüzden Amelie diyorum. Bıkmadan izleyebileceğim bir film :).
  

9- En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiniz, ne yapardınız ?

Hiçbir yere götüremez beni –yani zorla götürürse o ayrı-. O denek olsun bize uzaylı olan o sonuçta :).

10- İsviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı kullanan ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra yapacağınız ilk şey nedir?

İlk denememde sokaklarda deli gibi dolanırdım herhalde o ayrı da, asıl sınav zamanları soruları görmek için kullansam fena olmazdı :).

11- Kendimizi kötü hissettiğimizde yaptığımız şeyler?

İlk olarak yapacağım şey müzik dinlemek olur. Ama öyle bunalım takılmam biraz daha hareketli tercih ederim daha kötü olmamak için. Aynı anda internette ilgimi çekecek bir şeyler ararım dikkatimi çeken her şeye bakarım. O an okuduğum bir kitap varsa gömülür dünyayı unuturum. Dizi veya film izlerim. Artık bunlar çare etmezse oturur ağlarım ne yapayım .

Evet şimdi en zevkli kısma geldik :). Bende severek takip ettiğim sevgili baykuşgözüyle ve pastelrenklervehayat' ı mimliyorum! 
Kolay gelsin :).



2 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Çok keyifli bir yazı olmuş canım çok eğlendim okurken =)) İyi Bayramlar..

neyapsam? dedi ki...

Sevindim canım, seninki kadar renkli bir yazı olamadı ama olsun :). Sana da sevdiklerinle beraber mutlu bayramlar dilerim :).

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...