CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 Ağustos 2012 Salı

Gratis,Watsons ve YKM Alışverişim

Bizde bayram çabuk biter. Birbirimize çok yakın oturduğumuzdan bayramın ilk günü herkes birbiriyle bayramlaşmış olur :). Bu sebeple bu gün biraz dolaşalım dedik annemle Meydan ve Buyaka Avm evimize yakın olduğundan buraları tercih ettik. Yaz sonu indirimleri bayramla beraber çoğunluk bitmiş durumda çoğu mağaza artık yeni sezon ürünlerini getirmiş. 
Buyaka Gratis mağazasına girdiğimde bir sürprizle karşılaştım. Essence standı gelmişti. Satış sorumlusundan öğrendiğime göre Meydan Gratis' e de gelmiş Essence. Yeni kurulduğu için ürünler eksik olsada işimi gördü. Zaten çok saçmaydı bu avm lerde standı olmaması.

Öncelikle şunu belirtmek isterim; ben çok fazla makyaj yapan biri değilim. Yaparım ama sadece göz makyajı ve ruj. Allık kullanmaya bile yeni başladım :). O da çok sık değil canım isterse :). Takip ettiğim bloglarda kozmetik ürünleri gördükçe canım çekmiyor değil ama çok fazla kullanmayacağımı bildiğim için kendimi frenliyorum :). Essence standında da çok komiktim. Bir saat baktıktan sonra elime aldığım herşeyi kendime zorla bıraktırdım küçük bir far paleti aldım sadece :).
Fırça da almak istiyordum sürekli bir ertelemeden sonra Gratis'te bu şirin fırçaları görünce aldım sonunda. Kalitesini bilmiyorum henüz ama fiyatı çok uygundu 7.80TL. Benim gibi sık kullanmayanlar için çok iyi bence fırçalar dökülmezse daha da mutlu olurum :).

Essence far paleti ise 9.95TL. Renklendirmesi hoşuma gitti. Benim için yeterli :).

Watsons burun bantları 6TL.

Pastel kokulu oje yaza girerken çıkmasına rağmen bu rengi bulamıyordum. Ben yeşil, mavi,turuncu renkte ojeler süremiyorum. Pembe,bordo,beyaz tonları daha çok hoşuma gidiyor. Sonunda rengimi buldum :). 2.50 TL
Eh, benim kozmetik alışverişim anca bu kadar olurdu :).

Burdan çıkınca Meydan'da dolaştık biraz. YKM'de  U.S Polo Assn'nin ayakkabıları indirimdeydi. Yeni bir Converse almak istiyordum, onun yerine bunu aldım fiyatı çok uygundu 45TL. Ben zaten Converse lerimi kirletirim hep. Ön beyaz kısmını özellikle bembeyaz sevmiyorum :). Bu ayakkabı kendinden eskitmeli daha ne isteyeyim :).


Alışverişi seven fakat alışverişkolik olmayan birinin aldıkları böyle mütevazi oluyor işte :).


6 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Fırcaların postunu beklıyorummmm bayıldımmmmm .)) Memnun kalırsan hemen yaz alım .)) Aldıklarının hepsını gule gule kullan .)

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Ahhhhhh güzelliik seni seviyorummmmmmm :D Bu haber beni nasıl sevindirdi anlatamam yarın hemen BUYAKA AVM ye gidiyorum ve Essencelerimi alıyorum :) Güzel günlerde kullan canımm , çok öpüyorum ..

neyapsam? dedi ki...

Ayrı bir post hazırlayacak kadar bilgi sahibi değilim fırçalar konusunda :). Hepsini denedim biraz sert gibiler ama bu fiyata göre çok iyi bence alınası :). Teşekkür ederim :)

neyapsam? dedi ki...

:):):) Bu habere sevinecek birileri olduğunu biliyorduum Bakalım neler alacaksın :). Teşekkürler güzel yorumun için :).

Adsız dedi ki...

Güle güle kullan canım hepsini ;)

neyapsam? dedi ki...

Teşekkürler :).

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...