CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2 Eylül 2012 Pazar

Puzzle Yapıştırıcıları

Normalde her puzzle kutusunun içinden ufak bir poşette toz yapıştırıcı çıkar. Belli oranlarda sulandırarak puzzle üzerine sürülür ki ben hiç denemedim. Onca emek verip görüntüsünün bozulması fikri bile hoş değil. Sulandırdıktan sonra nasıl süreceğiniz de muallak, evden uygun bir şeyler ayarlamak gerekir. Bu sebeplerden dolayı kullanmıyorum.


Bunun yerine özel olarak hazırlanmış yapıştırıcılar var. Ben bu markayı kullanıyorum ve memnunum. Hem parlaklık veriyor hem de yapıştırıyor daha ne olsun :). Ucu süngerli hafif bastırarak rahatça sürülüyor.





9 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Puzzle aşkım seni gördükçe artıyor .))

neyapsam? dedi ki...

Ne mutlu bana :)

Unknown dedi ki...

bendede puzzle var canım ve içinden böyle bir yapıştırıcı çıkmamıştı önerin için teşekkürler bende bu hazır yapıştırıcıdan alırım..tabi önce puzzle başlayıp bitirmem lazım..bakalım kısmet ne gün olacak:))sevgiler..

neyapsam? dedi ki...

Kolay gelsin :).

Adsız dedi ki...

Nedense puzzle yapmak hatta sonrasında onu yapıştırmak gibi etkinlikler bana çok sıkıcı gelmiştir :) ama post olarak okumak çok zevkli ;)

neyapsam? dedi ki...

Tabi herkese göre değişir :). Okunması zevkli olsun bu da yeter benim için :):).

burcu dedi ki...

Merhaba
Bloğunu bugün keşfettim, çok güzelmiş :)
Ben de ara sıra puzzle yapıyorum. ArtPuzzle yapıştırıcı bende de var. Ama üzerinden 3 kez geçmeme rağmen bir türlü yapışmadı benimki :(
Sence nerde yanlış yapıyorum? Yada sen nasıl yapıştırıyorsun?
Şimdiden teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

bende uzun süredir puzzle almak istiyordum vee ilk defa bugün aldım :) rüyalarda puzzle adı :D umuyorum ki final dönemimin akabinde onu bitireceğim :)

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
bu puzzle in ismi nedir?

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...