CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 Haziran 2012 Pazartesi

Yeni Puzzle' ım :)

Uzun zaman oldu yazamadım :(. Finaller biter bitmez İstanbul' a evime attım kendimi resmen. Geldiğimin ertesi günü Kadıköy'e koştum. Nasıl özlemişim deniz kokusunu, harika İstanbul manzarasını... Denizsiz şehirde okumak böyle oluyor işte, uzun zaman sonra duyulan mis gibi deniz kokusu sarhoş ediyor insanı resmen :).
Bu yaz iki düğünümüz var. Birisi  İzmir'de kuzenimin dünyalar tatlısı oğlunun sünneti diğeri de İstanbul'da yine bir kuzenimin düğünü. Gelgelelim bahtsız ben elbise bulamıyorum kendime! İstanbul kazan ben kepçe misali arıyorum. Hani derseniz bu iş nasıl oluyor koca İstanbul'da diye, şöyle ki abiye adı altında satılan, üzerinde bir dünya basit taş vb. bulunduran elbiselerden istemediğimden oluyor. Şöyle sade tatlı yaz renkleriyle uzun istediğim gibi bir şey bulamıyorum... Neyse aramalara devam :). 

Bu bunaltıcı elbise arayışları içinde boğulmamak adına hazır sınavlarımda bitmiş rahatım yeni bir puzzle yapma hevesiyle yanıp tutuşurken, kuzenimin nişanlısı tarafından alınıp yapılmamış bir tane geçti elime. Yapması benden çerçeveletip asması sahibinden olacak artık :). Alır almaz eve koşup yapmaya başladım bir hevesle. Çerçevesi bitti iç kısımlardan da bir kaç ayrıntıyı yaptım sonra da gecenin bu vakti kör olmak istemediğimden bıraktım :). Gündüz renkleri, şekilleri seçmesi daha rahat oluyor haliyle ama  arada gözleri dinlendirmek yine de gerekli.


Streets Of Venice II, Lee James
KsGames/1000 parça


2 yorum:

Ruj dedi ki...

biri puzzle mı dedi hastasıyım:)bide yaptıklarımı asabilsem öyle kenarda durmasalar süper olucak ama malesef :( puzzle ın çok güzelmiş yapımıda zevkli olur eminim .gerçi educa hariç bi marka denemedim .şimdiden kolay gelsinn..

neyapsam? dedi ki...

Teşekkür ederim :).Anatolian' ı da tavsiye ederim. Birinin daha puzzle sevdiğini duymak güzel :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...